Drága Látogató!

Örömömre szolgál, hogy találkozhatunk, ha egyelőre csak itt a virtuális térben is.

Az én történetem sem különbözik másokétól: projektmenedzsmenttel, fejlesztésekkel, PR kommunikációval foglalkozom, foglalkoztam az elmúlt években, ezalatt rengeteg emberrel találkoztam, számtalan életutat és választást láttam, magam is kiléptem jó pár alkalommal a komfortzónámból, hogy aztán megújulva visszatérjek önmagamhoz. El kell, mondjam, sosem unatkozom, töretlen érdeklődéssel fordulok minden felé, ami innovatív, újdonság vagy más megvilágításba helyezi az addig megkérdőjelezhetetlennek tűnő törvényszerűségeket. Ezért is döntöttem úgy, hogy tanulmányaimat befejezve a projektek mellett oktatásba fogok. Az oktatási tevékenység később kibővült tréningek tartásával, majd eljutottam egy izgalmas területhez a lifecoahinghoz. Azóta trénerként, lifecoachként számos csoportos és egyéni fejlesztéssel foglalkoztam főként az érzelmi intelligencia és kommunikáció témakörében. 

 

Mind lifecoachként-trénerként, mind projektmenedzserként az elért #eredmények és tapasztalataim azt mutatják: az életterületek egyensúlya egyenes út a sikerhez. A #coaching alkalmas arra, hogy új kulcsokat kapj a lehetőségek kihasználásához, és megtaláld célodat valamint #önmagad a munka-magánélet-párkapcsolat-család területeken. Ezért módszerem a #komplexbalance, ami azt jelenti, hogy az elbillenéseket kiigazítva, az érzelmi intelligenciát fejlesztve az lehess, aki valójában vagy!

 

Most bizonyára mosolyogva olvasod ezeket a sorokat. Hogy tudunk ennyi mindennel foglalkozni egyszerre? Mennyi időt vesz ez igénybe? És a legfontosabb: fájni fog? Nos, ha már idáig eljutottál az olvasásban, akkor van egy jó hírem: elkezdtél változtatni azon az élethelyzeten, amiben éppen vagy. Folyamatosan fejlődsz, amihez a tréningek és a coaching új szemléletet ad Neked, amit az élet minden területén alkalmazni tudsz majd. Az eredmény pedig hatalmas: elkezded jobban érezni magad a bőrödben. És ki ne szeretne boldogan, derűsen, rugalmasan élni? Én biztosan!

Lukács Alexandra